Жителі Маріуполя влаштували в окупованому місті справжній бунт, а завтра продовжать: що відомо

В окупованому Маріуполі працівники міськводоканалу відмовились виходити на свої робочі місця через те, що російські загарбники не виплачують їм заробітну плату. Свій страйк маріупольці продовжать і завтра. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"У Маріуполі сьогодні бунт. Справжній. МіськВодоканал не вийшов на роботу через невиплату заробітної плати. Взяли і не вийшли. Такий собі сюрприз окупантам, які не знають що робити. Стріляти? Арештовувати? Розводять руками. Мало того. Завтра вже робітники анонсували продовження страйку. Тобто знов будуть демонструвати справжню набуту при Україні звичку - право на протест", - повідомив він.

Андрющенко додав, що найсмешніше в цій ситуації те, що до протестувальників не йдуть ставленики Москви у місті. Зокрема, мова йде про гауляйтера Маріуполя Костантина Іващенка, ексдепутата міської ради від партії ОПЗЖ. Цього колаборанта РФ окупанти оголосили мером Маріуполя.

"Іващенко до них не йде. От не йде і все. І всі ці куратори також. Тому що гроші на зарплату розійшлися по кищеням Іваенко, Іванова, Сабліна. А людям планували знов надати пайок. Але щось пішло не так", - розповів Андрющенко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення