Жителі Підмосков'я неприємно здивували Путіна (відео)

 FaceNEWS

Жителі Єгор'євського району Підмосков'я просять президента США допомогти провести в їх будинки газ. Просити допомоги у російських чиновників їм вже набридло, передає "Теперішній час".

Валерій Слєсарєв живе в Підмосков'ї всього в 100 км від російської столиці. Він – головний подразник місцевих чиновників, тому що давно і наполегливо вимагає від них газифікувати місцеві села.

"Бабкам – вже за 80 років! А вони рубають собі дрова і взимку, і влітку!", – Обурюється Валерій.

Газопровід прокладений зовсім поруч з єгор'євський селами. Але в будинках селян газу немає. І, якщо зупинитися і зайти в один з таких дворів, можна потрапити в далеке, дрімуче минуле.

"Ми звертаємося до президента: чому наші ветерани так мучаться? Чому"рятуємо"Україну, Сирію, а ми – нікому не потрібні ?!" – Задає риторичне питання Слєсарєв.

За відсутності газу жителі навколишніх сіл опалюють будинки дровами. На 8 тисяч, пенсію жительки села Владичіно, можна купити близько 5 кубометрів дров. Цього вистачить на півтора місяця, але тоді доведеться забути про їжу. Самим мешканцям рубати ліс не можна: за це можна сісти в тюрму. Забороняють навіть збирати вже зрубані і зогнилі дерева.

Втомившись від безкінченних обіцянок і відписок чиновників, яких уже набралася ціла папка, жителі Єгор'євского району вирішили просити допомоги у ...президента США.

"Якщо нас не гріє наш президент, нехай нас гріють інші президенти! Чи не Обама, так хтось інший нам допоможе!" – Каже місцева жителька Алла Похіна.

Під листом-зверненням підписалися вже понад п'ятсот осіб. В американському посольстві пообіцяли передати звернення прямо в руки Обамі. Але до посольства Слєсарєв поки не доїхав, давши місцевим чиновникам останній шанс провести в будинку газ. Втім реакції від влади, як і раніше ніякої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення