Жителя Полтави засудили до 17 років ув'язнення за напади на жінок

 УНН

За розбійні напади на жінок жителя Полтави засудили до 17 років ув'язнення. Пр це повідомили в прес-службі прокуратури Полтавської області.

Встановлено, що протягом жовтня-грудня 2015 року чоловік зробив чотири розбійні напади на полтавок, заподіявши їм матеріальний збиток на загальну суму майже 188 тисяч гривень. Крім цього, двоє постраждалих отримали важкі тілесні ушкодження.

Чоловік вистежував жінок в тихих місцях або проникав в будівлі, як правило, в темний час доби, наносив жертвам сильні удари і привласнював їхнє майно.

Одна з постраждалих працювала фармацевтом аптеки, тому нападник пограбував не тільки жінку, а й вкрав понад 3 тисячі гривень з каси установи.

Іншу потерпілу зловмисник знав, адже свого часу він облаштовував їй домогосподарство. Переконавшись, що жінка вдома одна, він побив її, забрав ювелірні вироби і зник з місця скоєння злочину. Від отриманих травм потерпіла невдовзі померла.

Злочинця засудили за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч.2, 3, 4 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення і з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України до 17 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення