Життєві показники стрімко погіршувалися: у Києві заради породіллі перекрили проспект Перемоги (відео)

Заради життя та здоров'я породіллі патрульним довелося перекрити рух проспектом Перемоги на декілька хвилин. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Днями патрульні Микола Червак та Віталій Хоряков отримали виклик на на вулицю Саксаганського. Через ускладнений рух бригада швидкої допомоги із Борисполя не могла проїхати до місця призначення — пологового будинку. У відчаї медики звернулися на лінію 102 та пояснили, що в кареті перебуває пацієнтка, яка ось-ось народить дитину, життєві показники жінки стрімко погіршуються, а автомобіль майже не рухається.

Патрульні з'ясували причину ускладнення руху: на площі Перемоги водночас сталася дві ДТП. З водієм швидкої інспектори координували дії телефоном. Двома екіпажами інспектори перекрили потоки автомобілів з бульвару Тараса Шевченка, вулиці Дмитрівської та проспекту Перемоги. Таким чином вдалося пожвавити рух з вулиці Саксаганського та "визволити" карету швидкої допомоги.

На вулиці В'ячеслава Чорновола медикам знову знадобилася допомога автопатруля, тут інспекторам довелося їхати попереду автомобіля швидкої зустрічною смугою. У такому супроводі пацієнтку врешті вдалося швидко доставити до медичного закладу, що на вулиці Багговутівській.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення