«Живим не піти»: Стогній презентує новий вибуховий пригодницький роман

Сьогодні у Києві автор програми «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній презентує свій новий пригодницький роман – вже восьмий за рахунком.

Головний герой книги «Позывной «Крест» – журналіст кримінальних новин та мандрівник Віктор Лавров, добре відомий читачам книг Стогнія.

Як і всі попередні романи нинішній – історико-пригодницький. Художні книги Стогнія засновані на реальних подіях. До речі, навіть прізвище головного героя невигадане: Лавров – дідусь автора.

«Як ви вже переконалися – події, які описуються в моїх пригодницьких романах, відбувалися насправді. Нова книга – не виняток. Знайомий вам Віктор Лавров, колишній спецназівець, отримує завдання від настоятеля монастиря знайти викрадену реліквію, правицю Іоанна Хрестителя. Напарницею Лаврова стає Світлана Соломіна, за легендою сербка з Белграда. Але справжнє минуле дівчини під грифом «секретно». Сліди викраденої правиці ведуть до Сирії, яку роздирає громадянська війною», - заінтригував анонсом книги автор у своєму Facebook.

Зустрітись із відомим журналістом, публіцистом, режисером-документалістом можна у «Клубі сімейного дозвілля» у ТЦ «Олімпійський» о 18.00. Вхід на презентацію вільний, планується автограф-сесія із автором книги.

Книга «Позывной «Крест» вже з’явилася у продажі в книжкових магазинах та інтернеті. Видання Yakaboo розмістило уривок для читачів:

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення