Жорстка ДТП з потерпілими біля Кам’янського: маршрутка зіткнулися зі швидкою і злетіла в кювет (фото)

На трасі біля міста Верхньодніпровськ Дніпропетровської області (неподалік Кам’янського) маршрутка "Кременчук - Дніпро" потрапила у жорстку ДТП. Мікроавтобус зіштовхнувся з машиною медичної допомоги і злетів у кювет, де ліг на бік. У результаті автотрощі, яка сталась вчора ввечері, кілька пасажирів отримали травми. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

На момент зіткнення в маршрутці перебувало 11 людей, в транспортному засобі медиків знаходилось 3 працівника. Внаслідок ДТП постраждало 6 пасажирів маршрутного таксі. Трьох постраждалих жінок (2000, 1996, 1967 років народження) та двох постраждалих чоловіків 1983 року народження госпіталізовано до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги для подальшого обстеження. Попередньо, у всіх постраждалих травми легкої ступені тяжкості (забої різних частин тіла). Ще одна постраждала, жінка 2000 року народження, від госпіталізації відмовилась.

Серед травмованих пасажирів – 15-річний хлопець з Кременчука. З місця ДТП його забрали батьки й привезли на огляд у дитячу міську лікарню. Хлопець має легкі тілесні ушкодження, йому надано медичну допомогу та відпущено додому, пише Кременчук Today.

Подробиці з’ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення