«Жорсткий рознос», — Стрєлков про візит Суркова в терористичну «ДНР»

 7days

«Жорсткий рознос» влаштував помічник президента Росії так званим керівникам самопроголошеної на окупованих територіях Донеччини «ЛНР». Про це повідомив російський терорист, стараннями якого свого часу «ДНР» постала, Ігор Стрєлков.

Помічник президента Росії Владислав Сурков 16 лютого був в окупованому Донецьку.

Приїзд Суркова в терористичній «ДНР» традиційно тримали у таємниці.

Щоправда, мешканці окупованого міста про приготування бойовиків до візиту саме «куратора на «С» повідомляли в соцмережах.

Те, що візит помічника президента в окупований Донецьк 16 лютого відбувся, які і 19-20 січня в терористичну «ЛНР», вже підтвердили в СБУ, зазначивши, що Сурков приїздив оцінити приготуванян бойовиків до «виборів», а також дати настанови про кадрові рішення. Відтак під великим ризиком звільнення «міністр закордонних справ ДНР» Кофман і керівник «адміністрації глави ДНР» Лещенко. Не подобається Кремлю й «народний губернатор» Павло Нуьарєв у якості в о. глави «адміністрації» Дебальцевого.

Срєлков же коротко без особливих подробиць повідомив, що Сурков влаштував так званому «главі ДНР» Олександрцу Захарченку і «секретарю радбезу ДНР» Олександру Ходаковському «жорсткий рознос».

Як провідомив у відповіді на запитання у форумі Стрєлков, від бойовиків Сурков вимагав і менше красти — як висловився Стрєлков, скоротити «державні» витрати».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення