Жорстоке вбивство голови "Київобленерго": з'явилися нові подробиці

 СЕГОДНЯ

За даними попередньої судово-медичної експертизи, голова правління АТ "Київобленерго" Іван Полив'яний, в чий будинок вчора ввечері увірвалися невідомі, був задушений. Нападників було четверо, але підозрювані поки не визначені, розповів керівник прес-служби ГУ Національної поліції в Київській області Микола Жукович.

"Підозрюваних ще немає. Нападників було четверо. Вони були в масках", – розповів він.

Як повідомляють в поліції, будинок Полив'яного не був обладнаний технічними засобами безпеки, а злочинці проникли через паркан. Полив'яний в цей момент знаходився у дворі. Зловмисники його зв'язали і затягли в будинок, де знаходилася його дружина, після чого зв'язали і її. За інформацією поліції, нападники побили подружжя, намагаючись вивідати, де знаходиться сейф.

"Сейф вони не знайшли, тому чоловіка потягли в іншу кімнату. Уже є попередня судово-медична експертиза. Смерть наступила від механічної асфіксії – його задушили", – розповів він.

Дружині Полив'яного була надана медична допомога, зараз вона готується до похорону чоловіка. "Те, що вона розповіла, ми зараз використовуємо в рамках проведення оперативно-розшукових дій, – зазначив Жукович, – вночі та вранці працювали кінологи. Зараз працюють криміналісти, які вивчають сліди, які залишили зловмисники. Також працює слідчо-оперативна група. Ми проводимо подвірний обхід, шукаємо можливих свідків, встановлюємо, якими шляхами приїхали зловмисники і як вони поїхали".

Також правоохоронці також перевірять, чи не пов'язано те, що сталося зі службовою діяльністю Полив'яного. Однак, як зазначає Жукович, основна версія поліції – зловмисники хотіли заволодіти його майном. Так, вони знайшли в будинку близько 15 тисяч гривень і забрали у дружини Полив'яного обручку.

Нагадаємо, 24 вересня, близько 20:00, в селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі напали на будинок голови правління АТ "Київобленерго". Зловмисники завдали тілесних ушкоджень господарю та його дружині. Від отриманих травм чоловік помер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення