Жорстоке вбивство матері у Вінниці: вулична камера засікла підозрюваного

 Znaj.ua

Вінницька поліція показала молодого чоловіка, який міг застрелити 32-річну Віталіну Плахотнюк.

Фото і відео підозрюваного опублікувала прес-служба ГУ НПУ в області. Також знімками поділився на своїй сторінці у Facebook брат загиблої Ярослав Петрушевець. За його словами, цей чоловік був біля місця вбивства як раз в той час, коли була вбита Віталіна.

"Можливо хтось впізнав знайомого, бачив в яку сторону і куди попрямував! Дайте знати родичам за тел 0939668454 або 0630244218. Та за тел. 102. Конфіденційність гарантуємо", - написав Петрушевець.

Також стало відомо, що поліція раніше підозрювала колишнього чоловіка вбитої, але виявилося, що є відео з камери спостереження біля місця злочину, і крім того співробітники підтвердили, що той був на роботі.

Нагадаємо, у Вінниці серед білого дня, 21 серпня, невідомий застрелив у людному місці місцеву жительку.

"Вбивство, яке сталося близько десятої ранку на Привокзальній, шокувало всю Вінницю. Буквально в кількох метрах від залізничних колій і автобусної зупинки знайшли мертвою 32-річну Віталіну Плахотнюк. Відомо, що злочинець стріляв тричі", – написала журналістка Вікторія Микитюк на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що родичі вбитої жінки не можуть зрозуміти мотиви злочинця. Вінничанка була зі звичайної сім'ї робітників, великого достатку не мала.

"Працювала бухгалтером в "Зорі". Спокійна, добра і порядна. Після розлучення жила з батьками, сама виховувала 6-річну доньку Варвару і так мріяла повести її через тиждень в перший клас. В цей серпневий ранок Віталіна, як завжди, йшла на роботу. Приготувала сніданок і поцілувала дочку. Близько 9:20 вийшла з дому і попрямувала до зупинки, яка знаходиться на переїзді вулиць Привокзальна-Ясна. Втім, в кількох метрах від залізничних колій якийсь нелюд тричі вистрілив у Віталіну і втік", – зазначила журналістка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення