Жорстоке вбивство співробітниці СІЗО в Одесі: підозрюваному продовжили арешт

 СЕГОДНЯ

Малиновський районний суд Одеси на 2 місяці продовжив арешт Василю Черемізову – звинуваченому у вбивстві і розчленуванні жінки-інспектора Одеського СІЗО, скоєного в серпні 2017 року.

Як повідомили в прес-службі суду, 1 листопада обвинуваченому продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Також суд допитав сестру загиблого інспектора Олени Порошенко – Яну Двоєглазову, яка заявила, що у її родички не було будь-яких конфліктів і особистих зв'язків з працівниками СІЗО

Нагадаємо, вбивство сталося в серпні минулого року. Рецидивіст задушив і розрубав сокирою співробітницю СІЗО. Молодший інспектор несподівано зникла вранці 17 серпня, а під вечір правоохоронці знайшли шматки тіла в сміттєвому контейнері. 39-річного підозрюваного затримали, він у всьому зізнався.

За словами слідчих прокуратури – 39-річний ув'язнений заманив до подвір’я для скоту ізолятора інспектора Олену Порошенко. Там її жорстоко вбив, тіло розчленував і сховав у бочках. Тепер на лаві підсудних двоє: підозрюваний у вбивстві і начальник ізолятора. Він, за даними слідства, халатно ставився до своїх обов'язків. Дозволив на подвір'ї без контролю працювати з ножами і сокирами особіі, що вже відбував термін за вбивство

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення