Жорстокі напади на жінок у Києві: подробиці НП

 СЕГОДНЯ

У різних районах Києва за кілька днів сталося три жорстоких злочини. На Русанівці чоловік убив знайому в день народження її доньки, розчленував тіло і викинув у канал. У Солом'янському районі жінка поплатилася життям через розлучення, а на Троєщині екс-чоловік завдав колишній дружині 11 ударів ножем.

Моторошний випадок на Русанівці потряс всю столицю. Ще 14 серпня в соцмережах з'явився крик про допомогу: на вул. Ентузіастів зникла 35-річна жінка Ірина Кліпкова, місцева мешканка, яка працювала продавщицею. На жаль, хепі-енду не сталося. Через два дні стало відомо про жахливий фіналі пошуків. У місцевому каналі на тій же вулиці були виявлені чорні пакети з фрагментами людського тіла.

Жителі Русанівки заговорили про маніяка, проте з'ясувалося, що жорстоке вбивство скоїв знайомий жінки, з яким вона спілкувалася більше 10 років. Підозрюваного затримали.

"Це 38-річний киянин. З'ясували, що напередодні жінка разом з підозрюваним прийшла до нього додому. Після спільного розпивання спиртних напоїв між ними виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ніж і вдарив гостю в голову. Щоб позбутися від слідів злочину, він у квартирі розчленував тіло, а потім в пакетах виніс по частинах в канал. Вдома у підозрюваного слідчо-оперативна група вилучила ножі, сокиру, ножівку та інші речові докази", – повідомив начальник сектору кримінальної поліції Дніпровського райуправління Ігор Болва.

Друзі загиблої повідомляють, що вбивство сталося в день народження доньки жінки. Про затриманого кажуть, що він також місцевий житель Русанівки, працював у ветклініці.

"Страшно усвідомлювати, що така людина жила поруч з нами", "Шкода дитину і маму Ірини – як їм пережити таке горе", – жахаються жителі.

Ще один жорстокий злочин стався в Солом'янському районі в минулу суботу ввечері. Чоловік посеред вулиці завдав кілька ножових поранень своїй 36-річній дружині, а потім спробував покінчити життя самогубством. Поліція встановила, що чоловік і жінка перебували в процесі розлучення, жінка переїхала жити з дитиною на вул. Виборзьку. У той злощасний вечір чоловік приїхав до неї поговорити і чекав біля будинку, коли вона буде повертатися з роботи.

"При зустрічі між ними виникла словесна перепалка, під час якої чоловік дістав ніж і вдарив ним кілька разів у груди і шию жінки, вона загинула на місці. Після цього зловмисник спробував перерізати собі горло, але його врятували медики", – розповіли в поліції Києва.

І уточнили, що 45-річний підозрюваний раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Кричуща "сімейна" НП сталася в кінці минулого тижня на Троєщині. На вул. Закревського 40-річний киянин напав на свою колишню дружину. У той день був день народження їхньої доньки, яка проживала з батьком. Жінка приїхала до колишнього чоловіка, щоб привітати доньку.

"Чоловік чекав її біля під'їзду. При зустрічі він спробував умовити екс-дружину повернутися, але вона відмовилася. Тоді він накинувся на неї з ножем і заточкою і завдав 11 ударів", – розповіли правоохоронці.

Жінка у важкому стані потрапила до реанімації.

За всіма епізодами поліція відкрила кримінальні провадження за статтею "Умисне вбивство", підозрюваним загрожує до 15 років в'язниці.

Раніше повідомлялося, що у Києвісталося жорстоке вбивство 61-річного уродженця Кіровоградщини, у скоєнні якого підозрюється його 30-річний син.

Також у Києві сталося вбивство 18-річної дівчини. Підозрюваний виявився її ровесником,його затримали у Полтаві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення