Журналіст-криміналіст розповів, хто повернув в Україну головного кримінального авторитета

Під виглядом люстрації в Україні знищили оперативне ядро міліції, а тим часом в країну легально повернувся відомий злодій в законі Антімос Кухілава. Український паспорт йому повернув Верховний суд України.

Як повідомляє видання «Думська», в кримінальному середовищі Кухілава був не просто злодієм в законі - він вважався «наглядачем» за всією Україною. Також в Одесі він повністю контролював контрабанду і «курирував» діяльність барсеточників і кишенькових злодіїв по всій Україні.

Коментуючи цю новину, ведучий програми «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній на своїй сторінці в Facebook написав:

«Коли неосвічені реформатори втирали українському суспільству про «грузинську реформу» - я питав: чи розуміють вони різницю в методах управління і проведення реформ в одному місті (Грузія з населенням близько 4 млн) і величезною країною в 40 млн жителів? І хто буде відповідати за наслідки, адже, вже тоді було зрозуміло, що «реформатори» незабаром зникнуть від відповідальності. І що в результаті знищення оперативного ядра міліції, під виглядом люстрації, владу в країні захоплять кримінальні авторитети. Велика частина яких увійшла у владу».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення