​Журналіст назвав справжню причину вбивства Шеремета

Журналіста Павла Шеремета вбили не за опозицію, а за близькість до керівника «Української правди» Олени Притули. В цьому погялає жахливий символізм цієї трагедії. Про це пише у своєму Facebook журналіст Юрій Романенко.

«Убили Шеремета. Все дуже схоже на справу Гонгадзе-2. І мотив, очевидно, схожий. Жахлива іронія долі в тому, що в цьому задіяні всі ті ж. Олена Притула – громадянська дружина Шеремета. Юрій Луценко – одна з ключових фігур «України без Кучми» нині голова ГПУ сьогодні повинен відповісти на ті ж питання, що задавав тоді Потебенько», - пише Романенко.

За його словами, єзуїтська логіка замовників вбивства спрямована, як і в 2000 році, на вибух України. «Мої співчуття Олені Притулі та Україні. Це вбивство зачіпає всіх нас», - підкреслює журналіст.

«Він просто опинився поруч з Притулою. Схоже на те, що вбили просто щоб викликати резонанс. Ніякі інші мотиви не лежать на поверхні», - резюмує Романенко.

Нагадаємо, сьогодні вранці в результаті вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина, в якій він перебував, належала керівникові «Української правди» Олені Притулі, але її в машині не було. Шеремет останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», був ведучим на Радіо «Вєсті».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення