Журналіст відзначив ознаки повернення окупованого Криму в бандитські 90-ті

Самопроголошений глава Ради Міністрів окупованого Криму Сергій Аксьонов призначив на посаду мера Сімферополя колишнього бандита з 90-тих Ігоря Лукашева, що символізує повернення півострова в те десятиліття.

Так вважає журналіст Павло Казарін.

"(Ця історія) про те, куди насправді повернувся Крим. І це аж ніяк не радянські сімдесяті: з мільйонами туристів і ексклюзивним статусом регіону в умовах залізної завіси. Це звичайнісінькі дев'яності", - написав він.

Казарін вважає, що Аксьонов, сам носив бандитську кличку "Гоблін" в 90-тих, намагається тепер стати "кримським" головою Чечні Рамзаном Кадировим. Він, фактично, відмовився призначати на цю посаду ставленика Москви, вибравши свого колегу по злочинному угрупованні з 90-тих Лукашева.

"Люди, які мріяли три роки тому в Криму потрапити в минуле, дійсно в нього потрапили. Правда, воно виявилося зовсім не таким, як вони хотіли. Втім, інколи "камені з неба" перестають бути умовними", - розповів про кримських сепаратистів журналіст .

Казарін вважає, що саме з 90-тих вийшли всі керівника Криму, включно з тими, хто працював при Януковичі, і тими, хто керує там зараз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення