Зім'яло ноги: на Сумщині чоловіка затиснуло жатками комбайна (відео)

На Сумщині у м. Дружба чоловік потрапив під комбайн час проведення земляних робіт на кукурудзяному полі. Визволяти постраждалого з жатки комбайна довелось рятувальникам. Інцидент стався вночі у суботу, 18 грудня. До Служби порятунку "101" з проханням по допомогу звернулись о 01:58. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"Жатки комбайна затиснули ноги чоловіка. Працювати рятувальникам довелось вкрай обережно, щоб ще більше не травмувати чоловіка. Під наглядом медиків співробітники ДСНС обережно вивільнили постраждалого. Використовуючи ноші, рятувальники транспортували чоловіка до карети швидкої допомоги. Медпрацівники доправили його до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Потерпілому чоловіку 58 років. До операції залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що днями у Миколаєві на підприємстві загинув 34-річний м'ясник, якого затягнуло в рампу пакувального преса. Бідолашному зім'яло голову, шансів вижити не було.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення