Зимові шини Nokian R20 245/45 розглянемо деякі з моделей

Nokian Hakkapeliitta R3

У стаціонарних магазинах та на ринках переважно представлені найпоширеніші моделі зимових автопокришок. За більш унікальними типорозмірами доводиться ходити в мережеві маркети або купувати «на замовлення» і чекати наступного завезення. Але вирішити цю проблему легко, замовивши зимову гуму на сайті інтернет-магазину Tireshop. Наприклад, для того щоб придбати шинами розміру R20 245/45, достатньо перейти за посиланням https://tireshop.ua/shini/zimnie/w245/h45/r20, вибрати потрібну модель та оформити замовлення.

Покришки можна забрати самовивозом зі складу або замовити доставку в будь-який куточок України. Таким чином, покупцю не потрібно витрачати купу часу для відвідування звичайних магазинів, а товар доставляється у найкоротші терміни.

Розглянемо деякі з моделей, що найбільш продаються зимової гуми R20 245/45.

Nokian Hakkapeliitta R3

Зимові шини Nokian Hakkapeliitta R3 підходять практично до будь-яких сучасних автомобілів. За рахунок високих швидкісних характеристик застосовується навіть на спорткарах. Гума відноситься до преміального сегменту і відрізняється високим комфортом як по м'якості їзди, так і в плані акустичного комфорту.

Однією з особливостей цих шин є використання технології Arctic Sense Grip. Суть цієї розробки полягає у забезпеченні високих зчіпних характеристик на укатаному снігу, а також інших слизьких поверхнях.

Протектор розроблений таким чином, щоб не тільки відштовхувати вологу з-під контактної плями, але і всмоктувати її. З цією функцією справляються центральні ламелі. При контакті з поверхнею ці елементи вбирають деяку частину води, за рахунок чого поверхня під колесом підсушується.

У конструкції Nokian Hakkapeliitta R3 використаний двошаровий компаунд. Зовнішня частина є м'якшою, а до складу гумової суміші входять мікрочастинки двоокису кремнію. Це допомагає компенсувати відсутність металевих шпильок.

Другий шар відрізняється підвищеною міцністю та жорсткістю. Це підвищує курсову стійкість автомобіля навіть на високих швидкостях, а також під час маневрування.

Continental ContiWinterContact TS 850P SUV

Зимові шини Continental ContiWinterContact TS 850P SUV відносяться до преміального класу. Призначені для позашляховиків та кросоверів.

Автопокришки цієї моделі відрізняються стильним дизайном. Німецькі виробники віддали перевагу асиметричному спрямованому дизайну протектора. І таке рішення дозволило надати зимовій гумі низку переваг. Серед основних позитивних якостей виділимо такі:

  • хороша прохідність снігом за рахунок великої кількості блоків протектора і широких дренажних канавок;
  • високі зчіпні властивості на укоченому снігу та мокрій дорозі завдяки унікальній ламелізації протектора;
  • широкі плечові блоки надають стійкості автомобілю;
  • ефективність під час пересування у снігу підвищується з допомогою трикутних дренажних канавок, створюють додаткові зачепи;
  • легке та передбачуване управління навіть на високих швидкостях;
  • тривалий термін експлуатації забезпечує посилена конструкція (порівняно зі стандартною моделлю для легковиків).

Кращі їздові характеристики дана модель виявляє на мокрому асфальті та при температурах, близьких до нуля. Шини Continental ContiWinterContact TS 850P SUV розроблялися з огляду на погодні умови країн Центральної та Західної Європи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення