Зірка «Беверлі-Хіллз» несподівано зізналася, що в неї четверта стадія раку

У американської актриси Шеннен Доерті, відомої завдяки ролі Бренди Уолш в молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", діагностували рак четвертого ступеня. Хвороба повернулася через п'ять років. Про це актриса, якій лише 48 років, розповіла в ефірі ранкового шоу “Доброго ранку, Америка” на телеканалі ABC News.

В 2015 році у Шеннен Доерті діагностували рак молочної залози. Протягом двох років вона боролася з хворобою. Пройшовши курс хіміотерапії, у актриси сталася ремісія.

Знаменитість пояснила, що зважилася на таке зізнання заради того, щоб люди дізналися новину особисто від неї, а не перекручені факти з жовтої преси.

"Я дуже налякана. Але найбільше мені страшно було повідомити цю новину моїй мамі і чоловікові. Моя мама – дуже сильна і мужня. Мій чоловік теж, але я хвилююся за нього. Я вирішила сама все розповісти, щоб люди почули це від мене, щоб не було брехні", – пояснила актриса.

Шеннен зізналася, що хоче показати, що навіть з четвертою стадією люди можуть жити і працювати. "Наше життя не закінчується з подібним діагнозом", - каже вона.

Поки тривали зйомки перезапуску серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210", Шеннен вже знала про те, що рак повернувся. Вона розповіла про це невеликій групі людей.

На знімальному майданчику, коли потрібно було працювати по 15 -16 годин, її всіляко підтримував актор Брайан Остін Грін, відомий за роллю Девіда Сільвера в серіалі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення