З'ясувалися подробиці подвійного вбивства на Хмельниччині

 УНН

У м.Козятин дільничний поліцейський затримав підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства на Хмельниччині

Проїжджаючи на службовій автівці містом, поліцейський помітив підозрілого чоловіка без документів та доставив його до відділу поліції для з’ясування особи. Ним виявився 34-річний житель Летичівського району Хмельницької області, який з 15 грудня перебуває у розшуку за вчинення подвійного вбивства.

За словами затриманого, під час розпиття спиртних напоїв між ним та його співмешканкою виникла сварка, причиною якої стала нестача грошей у родині. Жінка наполягала, щоб він йшов шукати роботу. Це розлютило нетверезого чоловіка і він із сокирою накинувся на жінку. Як і чому він вбив її матір, каже, що не пам’ятає. У кімнаті з дорослими був однорічний син цивільного подружжя. За словами зловмисника, він попрощався з хлопчиком та кинувся тікати. У тому, що сталося, винуватить горілку.

За попередньою інформацією, впродовж тижня зловмисник переховувався в Києві і збирався їхати до Одеси. У Козятині він мав сісти на потяг, та оскільки ще був час, вийшов прогулятися містом. Саме тоді його затримав дільничний поліцейський.

Підозрюваного під конвоєм доставлять на Хмельниччину.

Нагадаємо, жителя Хмельниччини, якого підозрюють у вбивсті тещі і вагітної дружини, затримано.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення