З'явилася нова версія вбивства Павла Шеремета

Як повідомляло видання Радіо Свобода, пів року тому за співзасновницею Української правди Оленою Притулою стежили на автівці Абрамовського Ігоря Вадимовича. Про це на своїй сторінці написав відомий адвокат Олег Веремеенко.

Версія адвоката полягає в тому, що полювали на Олену Притулу, а не на вбитого сьогодні Павла Шеремета. Не виключно, що стеженням займалась так звана "квартирна мафія"

"Моя версія - полювали на Притулу. І не виключено, що це була "квартирна мафія" (мєнтовсько-прокурорська). Ті самі люди, які віджали у громадянки США Серафіми Гороховської її квартиру на Нижньоюрківській, здійснювали стеження за головредом Української Правди Оленою Притулою. Вочевидь- це були мєнти. Ми попереджали журналістку що вона - в небезпеці. Але вона на це не відреагувала",- написав адвокат.

Також адвакат опублікував скрін-шоти листування Олени Притули з жінкою, яка оголосила себе постраждалою від квартирних аферистів.

Адвокат надає адресу людини, яка, можливо, причетна до стеження за журналістами

"Адреса Абрамовського Ігоря Вадимовича: Київ, Вербицького, 8а кв.156 (додаю скріншоти про те, що ми попереджали, що за Притулою здійснюється зовнішнє спостереження доволі небезпечними людьми).

Сьогодні, 20 липня, близько 8 години ранку внаслідок вибуху автомобіля загинув відомий журналіст, цивільний чоловік Олени Притули, ведучий радіо «Вести» і один з керівників сайту «Українська правда» Павло Шеремет.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення