З'явились неспростовні докази того, що Боїнг МН-17 збили Буком

 Укрінформ

Також уламки ракети знайшли в елементах літака, повідомляють голландські ЗМІ. У тілах загиблих пасажирів малайзійського "Боїнга", збитого над Донбасом, виявлено осколки ракети "Бука". Про це повідомляє голландське видання NOS з посиланням на колишнього керівника української групи в команді з розслідування катастрофи Василя Вовка, пише Укрінформ.

"За попередніми висновками слідства, в тілах і елементах літака знайдено осколки ракети "Бука", - пише видання, посилаючись на екс-представника. Як зазначає видання, якщо слідство встановить, що ці частинки дійсно є елементами ракети "Бука", це стане ще одним доказом причетності Росії до катастрофи. З цією метою в рамках слідства було проведено порівняльний аналіз. Наголошується, що офіційно представники спільної слідчої групи заявили, що зараз розглядаються різні версії, найбільш вірогідна з яких - що літак збитий ракетою, випущеною з "Бука", однак інші сценарії слідство поки що не виключило.У серпні прокуратура Нідерландів повідомила, що після реконструкції літака експерти встановили: не всі знайдені під час пошукових робіт фрагменти є частиною повітряного судна, а, ймовірно, це фрагменти системи протиповітряної оборони "Бук".

Нагадаємо, Рада з питань безпеки Нідерландів планує оприлюднити результати звіту про причини катастрофи "Боїнга" 13 жовтня. Кримінальне розслідування, яке має встановити винуватців катастрофи, триватиме до кінця року

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення