З'явилися фото зухвалого застілля кримінального авторитета у СІЗО

Журналіст Віталій Глагола опублікував фотографії нібито з камери Ужгородського СІЗО, на яких місцевий "кримінальний авторитет" з товаришами позує на фоні зухвалого застілля. Відповідні матеріали з'явилися 27 липня в Telegram-каналі.

"Ужгородське СІЗО - рай для затриманих: телефони, столи із вечерею, ірландське віскі, чеське пиво і селфі", - йдеться у повідомленні.

На фото позаду людей, які позують на фото, видно нари.

"Якщо ви думали, що ті, хто потрапляє в ужгородський слідчий ізолятор - сидять в камерах, сумують і думають про свою погану поведінку - ви помилялись. Ці фото зроблені не десь у квартирі, а у камері затриманих в Ужгороді", - написав журналіст.

Також журналіст повідомив про те, що в центрі біля стола знаходиться Євген Дребітко на прізвисько "Женя Білий", який є фігурантом справи про наїзд на поліцейського у Нижніх Воротах і вимагання в Ужгороді.

Відомо, що Євгена Дребітка разом зі спільниками, затримали під час спецоперації в Ужгороді 19 березня. Чоловіка називають "смотрящим" від криміналітету за Мукачевим. Розшукувався правоохоронними органами за викрадення людей, організоване злочинним угрупованням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення