З'явилися несподівані деталі вбивства чоловіка в ресторані Харкова (фото)

У Харкові, 1 листопада, в ресторані Biani вбили чоловіка. Поліцейські встановили особу загиблого. Про це повідомляється на сайті ГУ НПУ в Харківській області.

"На місці події на другому поверсі ресторану правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поряд з померлим знаходилася зброя. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний харків'янин", – йдеться в заяві правоохоронців.

На поточний момент співробітники Київського відділу поліції встановлюють подробиці події, оглядають місце вбивства та опитують свідків.

"Інформація про подію внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про її кваліфікацію за Кримінальним кодексом України", – додали у відділі комунікації поліції Харківської області.

Як повідомляє Telegram-канал "Труха Харків", чоловік помер від ножового поранення.

"Чоловіка вбили ножем потрапивши в артерію! Людина, яка завдала удари, зараз в 4 невідкладній з ранами від гумових куль. Так що, ніякого самосуду натовпу не було. Той, який вбив ножем сам з Залютино. У повній відмові від співпраці", - йдеться в повідомленні.

Повідомлялося, що загиблий був охоронцем народного депутата від "Опозиційного блоку" Дмитра Шенцева.

Однак нардеп написав у Facebook, що не знає Руслана Смирнова.

"Мені щиро шкода, що обірвалося життя, але особа вбитого мені невідома. Він ніколи у мене не працював. Крапка", - пише Шенцев.

Нагадаємо, інцидент стався в закладі Biani 1 листопада о 5:49 за адресою Ярослава Мудрого, 21 у Харкові. В заклад зайшов чоловік і почав стріляти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення