З'явилися нові дані про чоловіка, який погрожує підірвати мост Метро у Києві (фото)

 theBabel

У Києві житель Сімферополя замінував міст Метро. Про це повідомляє видання theБабель з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Чоловік зупинився на мосту в автомобілі білого кольору марки Opel, в лівій смузі в бік Лівого берега. Він озброєний - тримає автомат і веде «попереджувальний» стрілянину в повітря. «На середині моста Метро стоїть біла машина, в ній чоловік у камуфляжі і блакитному береті, можливо, з карабіном. Повідомив, що міст і авто заміновані. Стріляв у повітря зі зброї», - розповів співрозмовник theБабеля.

Журналістам вдалося встановити особу чоловіка. Це 42-річний уродженець Фороса Олексій Бельке. Джерела в правоохоронних органах розповіли, що в червні цього року він добровільно здав Деснянському райуправлінню поліції Києва 1 кг вибухівки та 88 набоїв. За його словами, він знайшов їх «в сейфі в селі на Чернігівщині».

Чоловік обв'язаний українським прапором, у нього довге волосся з хвостом, зріст 180 см, на вигляд приблизно 35 років.

«Заявник хотів вийти з авто, але чоловік почав кричати, що у нього є вибухівка для того, щоб підірвати весь міст, і щоб ніхто не виходив», - додав співрозмовник.

18:50. На міст Метро підігнали броньований транспорт - на одному встановлюють синьо-жовтий транспорт, повідомляє ТСН. Ймовірно, чоловік висунув якісь умови правоохоронцям. Видніються рації, через які, ймовірно, встановлюють зв'язок з чоловіком. Рух по мосту перекрито. Під мостом їхати можна, проте на цьому шляху сильний затор. Крім БТР, на мосту помітили снайпера.

18:35. Співробітники Лівобережного міжрайонного відділу поліції Києва виїхали на дві адреси, пов'язані з чоловіком, - на вулиці Жукова і вулиці Ушинського.

18:20. За даними theБабеля, за місцем проживання Бельке зараз проводять обшуки.

18:15. Міністерство внутрішніх справ повідомило про спецоперацію на мосту.

«На мосту Метро в цей час проходить спецоперація. Працюють вибухотехнічної підрозділи, КОРД, патрульна поліція, слідчо-оперативна група, рятувальники і гвардійці».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення