З'явилися нові деталі про загиблу на Харківщині дівчинку (фото)

 Обозреватель

Загиблу 6-річну дівчинку Мілену Шевельову знайшли за вісім кілометрів від села Соснівка на Харківщині. Дитина померла від переохолодження.

Мілена зникла 26 квітня, в день, коли виповнилося 40 днів із дня смерті її бабусі. Як розповіла її мама, увечері вона з двоюрідним братом пішла гуляти. Брат був на велосипеді. Як розповідають у самому селі, діти щось не поділили, і хлопчик поїхав, а дівчинка залишилася.

Брат повернувся додому близько 18:00 сам. Тоді бабуся (по батьковій лінії) кинулася шукати онучку.

"На ноги підняли всіх. Приїхали і Червоний хрест, і поліція, пожежники, Нацгвардія, місцеві жителі. Весь вечір і всю ніч її шукали. Прочесали всі поля у напрямку до Соснівки. В ту ніч віяв пронизливий холодний вітер і лив дощ. Земля липла до ніг, але люди працювали до самого ранку", – розповіли в сільраді Світличного, села, якому підпорядковується Соснівка.

Знайшли дитину випадково, на узбіччі дороги. Люди припускають, що дівчинка заблукала і могла йти на яскраве світло Гоптівки, митного пункту. Але сил у дівчинки не вистачило. До того ж ніхто не знайшов біля неї окулярів, а сама Мілена погано бачила.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення