З'явилися нові подробиці ліквідації Киви у РФ та перші відео

Колишній нардеп-втікач Ілля Кива, який зрадив Україну, знайдений мертвим. На лівій частині обличчя зрадника була гематома, а на правій скроні - різана рана, повідомляє Mash в Telegram.

"Закривавлене тіло Іллі Киви виявили лежачим на снігу на території паркової зони готелю "Величъ Country Club" в селі Супонево", - наголошується у повідомленні.

"Величъ Country Club" знаходиться в селі Супонево, розташованому в Одинцовському районі Московської області.

"...Кива отримав смертельне поранення в лісопарку і, стікаючи кров'ю, якийсь час йшов стежкою у бік основної будівлі готелю. Тіло без ознак життя було виявлено за дві-три хвилини ходьби до готелю. Попередньо, "різана" рана, і є вогнепальне поранення, яке за великою кровотечею не роздивилися співробітники правоохоронних органів", - написав Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на джерело.

Водночас директора заміського клубу "Велич", де перебував Кива на момент ліквідації, Юлія Синіцина розповіла проекту "ВЧК-ОГПУ", що посиленої охорони комплекс не має.

"Територія парку вільна, до неї може приходити гуляти будь-хто", - сказала жінка.

За її словами, про знайдений труп їй повідомив місцевий житель. Жінка одразу побігла до місця події, де разом з іншими працівниками вони оглянули тіло, зрозуміли, що це вбитий Кива - багато хто знав його в обличчя. Він був постійним гостем, та й популярним серед тих, хто переглядає пропагандистські шоу. Тіло ніхто не чіпав. Гендиректор запевняє, що ніхто до приміщення, де жив Кива, не заходив і порядок речей там зберігся.

Сам готель зараз закритий і не працює на заселення, охорона не пускає нових клієнтів, людям скасовують уже оплачені броні. Менеджери готелю пояснюють це то "технічною помилкою", то "великим заїздом" та відсутністю вільних номерів. Вхід на територію здійснюється лише за спеціальними перепустками.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов підтвердив, що колишній нардеп-зрадник Ілля Кива ліквідований, та прокоментував знищення злочинця.

В ефірі телемарафону "Єдині новини" Юсов підтвердив ліквідацію зрадника України.

"Так, можемо підтвердити, що Кива - "всьо". І така доля спіткатиме інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму", - заявив представник ГУР.

Юсов також зазначив, що Кива був одним з найбільш "огидних покидьків, зрадників і колаборантів".

Нагадаємо, Кива втік з України перед тим, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення на нашу землю. Зрадник тоді ще був нардепом і здійснив втечу під приводом нібито відпочинку в ЄС. Згодом з'ясувалося, що він знаходиться в РФ, попросив політичного притулку і стверджував, що в Україні його нібито хотіли "викрасти".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення