З'явилися нові подробиці вбивства таксиста в Києві

 СЕГОДНЯ

Стали відомі подробиці вбивства таксиста в Києві.

Нагадаємо, НП сталася вночі на бульварі Верховної Радм. В Дніпровське управління поліції близько 2:30 надійшло повідомлення про те, що біля кіоску знаходиться чоловік з ножовими пораненнями.

На місце події виїхали наряди патрульної поліції і слідчо-оперативна група територіального управління. Поліцейські на вулиці виявили труп чоловіка з ознаками насильницької смерті: на тілі потерпілого були колото-різані поранення. Убитим виявився житель Київської області, 1962 року народження.

Правоохоронці ретельно оглянули місце злочину та прилеглу до нього територію, вилучили мобільні телефони, ручку від ножа, особисті речі вбитого. Крім цього, оперативники опитали свідків і можливих очевидців цього правопорушення.

Попередньо встановлено, що потерпілий працював таксистом і вночі обслуговував виклик з масиву "Відрадний" на вулицю Мілютенка. А вже після цього перехожі знайшли закривавленого чоловіка і відразу ж викликали поліцію.

Тіло направлене на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлена причина смерті. Правоохоронці проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин тяжкого злочину і причетних до нього осіб.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції зібрані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення