З`явилися нові подробиці вбивства у херсонському кафе (фото)

У кафе "Кіт на даху" був убитий Ігор Бикин (Биня). За інформацією місцевих мещканців, він був відомим кримінальним авторитетом. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Керівник підрозділу у місті Херсон Комітету Народного Контролю Олександр Власов.

"Кілер зробив постріл картеччю з вулиці через вікно. Смертельне поранення припало на голову. В той момент Биня сидів за столом у компанії ще одного чоловіка.

Вбивця зник у невідомому напрямку",- йдеться в повідомленні

Нагадаємо, що вчора, 12 жовтня, близько 20:10 до чергової частини Херсонського відділу поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що в одному з кафе в центрі міста скоєно вбивство. Про це передає прес-службу ГУНП у Херсонській області.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим є 39-річний мешканець обласного центру, в якого стріляли через вікно розважального закладу. Експерти-криміналісти ГУНП з’ясували, що постріли були зроблені з обрізу мисливської гладкоствольної рушниці.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення