З'явилися подробиці кривавої різанини, яку влаштував в Росії найманець з Донбасу

Учасник війни на Донбасі на боці бойовиків, житель Новокузнецька двічі потрапив до в'язниці за крадіжку, після чого зарізав свого тестя та дружину.

Подробиці кривавої історії публікує російське видання NK.LIFE з посиланням на своє джерело.

"Живе на горі за таксопарком недалеко від місця трагедії, ввечері в суботу він прийшов в будинок, де все і сталося. Там був його тесть з донькою. Вони втрьох сіли випивати горілку і в ході розпивання, як показали на слідчому експерименті, тесть назвав Руслана ЧМО. Його це мабуть неслабо зачепило. Після образи Руслан вихопив з поясного ременя ніж "Стриж" і почав наносити удари в тулуб тестю, дружина, побачивши це, побігла в бік кухні, але не встигла. Він в два кроки наздогнав її і зі спини ззаду, схопивши, перерізав їй горло. Фонтан крові веселкою по стіні майже до стелі окропив стіну. Завдав їй удари ножем. Після повернувся до тестя, його знову почав тикати ножем і порізав обличчя ножем.

Після всього що сталося як ні в чому не бувало пішов в магазин, купив пару пляшок горілки, закуски і повернувся в цей будинок. Сів за стіл серед калюж крові, випив, закусив і приліг поспати. Вранці так само невимушено він засмикнув всі шторки, закрив будинок і пішов до друга далі випивати (як розповів друг, він поводився дуже спокійно, це після такого ...). Після чого пішов і пропав... У середу його пов'язали в ломбарді - золото здавав", - пише видання.

У соцмережах з'ясували, що вбивця - Руслан Сєргєєв, 1991 року народження. Знаходиться в базі "Миротворця".

Також він фігурує в матеріалі волонтерського спільноти Informnapalm.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення