З'явилися подробиці розстрілу депутата на Житомирщині (відео)

 ТСН

У депутата міськради Новоград-Волинського, що на Житомирщині, Олега Ващенко під час замаху на нього 4 квітня випустили п'ять куль, знайомі і родичі не знають в чому причина нападу.

У лікарні журналісти дізналися, що там вважають депутата щасливцем. Дві з трьох куль пройшли наскрізь, а одну з них Ващенко виплюнув. Те, що депутат вижив, називають дивом. Третя куля ледь не зачепила легені. Як кажуть, врятувала депутата спортивна сумка, яку той кинув у кілера.

На даний момент Ващенко в реанімації, проте загрози його життю немає.

"9 мм гільзи вилучено, це вогнепальна зброя, але яка саме зброя, це повинна сказати експертиза. Кримінальне провадження розпочато за фактом замаху на вбивство, перевіряється кілька версій, але їх розголошення небажане в інтересах слідства", - повідомляє глава відділу комунікації ГУ НП в Житомирській області Алла Ващенко.

Друзі та колеги депутата висловлюють сумніви в тому, що замах пов'язаний з його політичною або бізнес-діяльністю. Сам потерпілий також не розуміє, що стало причиною нападу. Не знає про це і його дружина.

"Ні бізнес, ні політика. Любовні зв'язки, я не можу бути впевнена, але швидше за все ні", - каже вона.

Нападника повинні були зафіксувати камери спостереження, тому про причини замаху в поліції сподіваються дізнатися вже від нього самого.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося раніше Ващенко управляє фірмою "Скорбота" і був фігурантом скандалів з держзакупівлями на тендерах. Крім того, говорять про його зв'язки з представниками кримінального світу.

Замах на депутата міської ради Олега Ващенко відбувся ввечері 4 квітня: невідомий стріляв у нього в центрі міста Новоград-Волинський Житомирської області біля будинку культури імені Лесі Українки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення