З'явилися подробиці смертельної стрілянини у Львові: вбили 49-річного місцевого

У Львові на вулиці Академіка Павлова внаслідок стрілянини загинув 49-річний чоловік. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Львівській області.

"Близько 10:00 на лінію "102" надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Академіка Павлова у Львові. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів. На місці перебуває керівництво поліції Львівщини. Правоохоронці попередньо встановили, що у під’їзді одного з будинків кілька чоловіків у балаклавах вчинили збройний напад на двох львів’ян. Зловмисники застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, 49-річний львівянин, від отриманих поранень помер на місці події. Після цього нападники поїхали з місця події на автомобілі, ймовірно, Ford світлосірого кольору", - повідомили у Нацполіції.

У Львові та на території області проводяться поліцейські операції. До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські вживають усіх заходів для розшуку та затримання нападників. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення