З'явилися подробиці страшної ДТП на Київщині: 18-річна водійка їхала на чужому авто без прав

У поліції Київської області повідомили деталі резонансної аварії в Білій Церкві, в якій загинула жінка та постраждав військовослужбовець.

"Близько 6-ї ранку в місті Біла Церква автомобіль Peugeot 206 скоїв наїзд на пішоходів. 42-річна жінка загинула на місці. Також був травмований 22-річний військовослужбовець ЗСУ – його з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували в місцеву лікарню.

18-річна жінка-водій затримана. Вона знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. З'ясували, що вона керувала чужим авто і навіть не мала посвідчення водія. Дії чоловіка, який передав їй управління, також будуть кваліфіковані згідно з законодавством", – йдеться у повідомленні

Правоохоронці кажуть: за попередніми даними, водій дійсно була в стані алкогольного сп'яніння. Точна кількість алкоголю в крові буде відома за результатами експертизи. "Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу ("Порушення правил безпеки дорожнього руху"). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі", – розповіли в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення