З'явилися подробиці зникнення 101 картини відомого українського художника

 Апостроф

Картини відомого українського художника Івана Марчука, про викрадення яких та вивезення їх до Іспанії повідомлялося раніше, знаходяться в Києві і скоро мають бути повернуті автору.

Про це заявив арт-колекціонер, галерист і видавець Юрій Комельков після спілкування з обома сторонами конфлікту – художником і його агентом, бізнесменом і екс-директором "Мистецького Арсеналу" Ігорем Дідковським, який останнім часом займався виставками робіт Марчука, передає Cultprostir.

За словами самого художника, Дідковський обіцяв йому на початку вересня 2016 року організувати виставку в Іспанії в Національній картинній галереї Прадо, але почалися переноси дати початку виставки, а роботи Марчуку так і не повернули. В результаті художник не зміг вирішити питання з Дідковським, і тому вирішив звернутися в правоохоронні органи.

У свою чергу Дідковський заявив, що роботи територію України не покидали і що обвинувачення неправдиві. Він зазначив, що готовий після закінчення виставки в Укрпошті повернути всі роботи автору

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення