З'явилися скандальні подробиці інциденту з київською білявкою

 Facebook

Жінка, яка стала винуватицею гучного конфлікту зі співробітниками патрульної поліції Києва, виявилася дружиною прокурора ГПУ. Про це написав журналіст Денис Бігус на сторінці в соцмережі Facebook.

"Вже бачили відео з упоротой блондинкою на позашляховику "Рейндж Ровер"? Ну ту, яка "моя сумочка дорожче, ніж ваш райвідділ". Вона — адвокат, всі написали. Так, а ще прописана в одній квартирі з повним, повним тезкою прокурора ГПУ. З нагляду. За законністю. Я здивований скромністю і зразковою поведінкою панянки, враховуючи посаду її чоловіка", — поділився інформацією про блондинці-скандалістку Бігус.

Нагадаємо, що у Києві на вулиці Шовковичній у конфлікт з працівниками патрульної поліції вступила жінка, припарковавшая на тротуарі свій позашляховик "Рейндж Ровер", перегороджуючи тим самим пішохідний перехід. Після того як поліцейські викликали евакуатор, до машини підійшла жінка, сіла в нього і закрилася, передає . Документи пред'явити порушниця відмовилася. За словами перехожих, своє авто жінка паркування в цьому ж місці кожен день. Пізніше біля злощасного авто з'явився чоловік напідпитку.

"Виходь, Света, відкривай двері. Ще раз вип'єш – вижену з дому" – заявив він блондинці. Патрульним ж запропонував розписатися за неї в протоколі. На запитання, чи вживав він спиртне, чоловік відповів ствердно. Пізніше підтвердив, що та жінка теж пила. "А що, по ній не видно?" – сказав знайомий порушниці. Пізніше він зник з місця події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення