З'явилися жахаючі подробиці, як українка втратила руку в Польщі

Якби власник пральні не заборонив різати машину, щоб врятувати руку дівчині, трагедії можна було б уникнути. Так вважає потерпіла Олена Романенко, чию руку затиснуло в пральній машині і в результаті її довелося ампутувати. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

29-річна українка пропрацювала в пральні у Польші, під Познанню, кілька тижнів. Стверджує, що господар і начальниця не пояснили їй про техніку безпеки. Натомість, навпаки, говорили, що при такій ситуації руку в апарат засовувати можна.

Жінка розповідає, що ситуація була звичайною - в простирадло потрапила наволочка і її засмоктало в сушильну машину. Вона хотіла її дістати, але не спрацював запобіжник і сушка затягла її руку.

"Мені цього взагалі не говорили, що не можна туди лізти. Вона навпаки кричала, щоб я бігла і забирала", - розповідає Олена.

Рятувальники, які приїхали, тільки кололи знеболювальні, а руку не витягали. Так, рука дівчини була затиснута в пральній машині і буквально смажилася при температурі 190 градусів впродовж години.

"Вони хотіли різати машину, щоб мені врятувати життя. Господар заборонив це робити", - розповідає дівчина.

Щоб врятувати життя дівчини, лікарям довелося ампутувати руку. Чи можна було цього уникнути, тепер розслідує Познанська поліція та Державна служба праці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення