З'явилося відео нападу на танцюриста з балету Дорофеєвої

Побиття співробітником УДО хлопця біля гей-клубу в Києві потрапило на відео камер спостереження. Про це повідомляє Обозреватель.

"Танцюрист балету популярної української співачки Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко був побитий співробітником Управління держохорони в результаті вуличного конфлікту", - йдеться у повідомленні.

На відео видно, як двоє хлопців та дівчина прямують вулицею. Їм на зустріч йде молодик у помаранчевій футболці. Між молодими людьми виникає вуличний конфлікт. Через що він виник, достеменно невідомо. Молодик у футболці спочатку штовхає одного хлопця із компанії, а потім, коли спантеличені постраждалі щось говорять кривднику навздогін, він повертається, та ударяє другого хлопця кулаком в обличчя.

Постраждалий падає. Розлючений нападник також погрожує іншим учасникам конфлікту, згодом бере себе в руки та йде. Але повертається, коли бачить, що постраждалому від його дій хлопцю зле.

Судячи з відео, молодик у помаранчевій футболці повертає, нахиляється над хлопцем, який продовжує лежати, та щось пояснює свідкам події.

Відомо, що постраждалий хлопець потрапив до лікарні у важкому стані.

Колишньому співробітнику УДО за бійку загрожує до 8 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення