З'явилося відео стрілянина біля дитячого будинку у Харкові

У Харкові біля обласного будинку дитини №2 стався конфлікт зі стріляниною. Невідомі застосували гранату, а також зброю травматичного типу. Інцидент стався 30 січня, близько другої години дня.

Як повідомив начальник слідчого управління обласної поліції Сергій Чиж, в результаті конфлікту, ніхто не постраждав. На даний момент оперативники знаходяться на місці події та збирають докази, а також з'ясовують всі деталі злочину, опитують місцевих жителів. Для вивчення були використані записи з камер відеоспостереження.

Перед конфліктом до дитячого будинку під'їхало кілька автомобілів. Спочатку між учасниками відбулася коротка розмова, а потім почалася бійка. Ще через деякий час до групи людей приєдналася ще одна компанія хлопців. На кадрах відео видно, що у масовій бійці брало участь не менше двох десятків осіб. Потім раптово стався вибух біля припаркованої машини. А після цього – всі учасники бійки швидко зникли з місця події.

Відомості про порушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Поліція встановлює особу учасників конфлікту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення