З'явилося відео затримання банди грабіжників в Одесі (відео)

 Mignews

У понеділок, 5 грудня, в Одеській області недалеко від торгового центру "Нова Лінія", що знаходиться на трасі "Одеса-Мелітополь", кілька невідомих на авто марки BMW сріблястого кольору здійснили спробу вкрасти сумку у жінки і погрожували їй предметом, схожим на пістолет. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Після того, як на лінію "102" надійшло повідомлення про правопорушення, черговий направив на пошуки злочинців всю поліцію Одеської області. Через 30 хвилин співробітники Управління карного розшуку та спеціального підрозділу "КОРД" знайшли на вулиці Балківській потрібний автомобіль, в салоні якого перебували люди, схожі за описом на нападників.

Правоохоронці перегородили BMW шлях службовою машиною і закликали пасажирам покинути авто і пред'явити документи. Але водій відмовився виконувати законні вимоги поліцейських і на високій швидкості попрямував у бік співробітників поліції, створюючи загрозу їх життю та здоров'ю. Через неправомірні дії правопорушника двоє поліцейських були травмовані.

Співробітники поліції, керуючись ст. 46 Закону України "Про Національну поліції", використовували табельну вогнепальну зброю. Після кількох пострілів по колесах правоохоронці змогли зупинити авто і затримати зловмисників, якими були уродженці однією з країн, утворених після розпаду СРСР, у віці 38, 28 і 40 років.

Поліцейські провели огляд зловмисників, і знайшли в одного з них пістолет "ПМ", сім патронів калібру 9 мм, п'ять грамів марихуани, а у другого - пістолет "Сталкер", в магазині якого знаходилося сім патронів та п'ять грамів марихуани.

Крім цього, була проведена перевірка, в ході якої з'явилася нова інформація, згідно з якою злочинців підозрюють в здійсненні безлічі розбоїв, грабежів і стрілянину біля Київського суду в Одесі.

Зараз правоохоронці продовжують проводити розслідування і вирішують питання про початок кримінальної справи за ст. 345 Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення