З'їхав у кювет: у столиці нетверезий водій влаштував перегони з патрульними (відео)

На столичному Голосіївському проспекті нетверезий водій на Daewoo, тікаючи від патрульних, з'їхав у кювет. Про це повідомляє Патрульна поліція міста.

За даними правоохоронців, патрульні помітили автомобіль Daewoo, що небезпечно маневрував на дорозі. Інспектори під час очікування зеленого сигналу світлофору підійшли до водія, з вимогою зупинитися. Але водій натомість рушив на червоний сигнал. Патрульні поїхали за ним. Водій на великій швидкості проїхав ще три червоних сигнали світлофора, але не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

Після чого водій і пасажири намагалися втекти з місця події, однак патрульні їх затримали.

64-річний водій перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився у присутності свідків. Також патрульні з'ясували, що громадянин не мав при собі документів, необхідних для керування транспортним засобом.

Інспектори склали на громадянина протоколи за ч. 1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. Патрульні евакуювали автомобіль Daewoo на штрафмайданчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення