Зламав палець: на Херсонщині чоловік напав на поліцейського

На Херсонщині нетверезий чоловік зламав поліцейському палець руки. Про це повідомляє місцева поліція.

У середу, 16 грудня, близько десятої вечора поліцейські сектора реагування Нововоронцовського відділення поліції на автодорозі поблизу районного центру зупинили автомобіль «ВАЗ-21013», який рухався з порушенням вимог Правил дорожнього руху. Окрім водія в салоні автівки знаходився ще один громадянин. Під час спілкування поліцейські помітили, що обидва перебувають в нетверезому стані.

В момент складання адміністративних матеріалів пасажир вийшов із автомобіля та почав нецензурно висловлюватися на адресу поліцейських, штовхатися. Потім він зірвав у одного з інспекторів бодікамеру та зненацька схопив поліцейського за кисть і вивернув правоохоронцю палець так, що той зламався.

Як розповів керівник Нововоронцовського відділення поліції Максим Кордис, нападником виявився 26-річний мешканець району. Чоловік раніше вже мав проблеми з законом і відсидів 7 років за гратами за скоєння крадіжок та розбою. Звільнився у 2017 році. Після цього неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за хуліганство, домашнє насильство тощо.

За фактом умисного заподіяння поліцейському тілесних ушкоджень середньої тяжкості слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Вчора місцевий суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Нападнику загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення