Злодій у Краматорську застряг у вікні під час пограбування (фото)

 УНН

Краматорські правоохоронці на Донеччині затримали неодноразово судимого чоловіка, який застряг у віконній решітці квартири під час пограбування. З “полону” краматорчанина довелося звільняти співробітникам ГУ ДСНС. Зараз правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до інших квартирних крадіжок. Про це повідомили в ГУНП Донецької області.

Сьогодні в Краматорський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на першому поверсі однієї з квартир в м-ні Лазурний знаходиться невідомий чоловік. Поліцейські прибули на місце події і з’ясували, що чоловік забрався в квартиру, а коли вилазив назад, застряг в решітці. Зловмисником виявився 53-річний краматорчанин, який пробрався в будинок своєї знайомої, знаючи, що вона знаходиться на лікуванні в медичному закладі.

Краматорчанин має не одну судимість за різні види злочинів — від крадіжок до розбою, і провів у місцях позбавлення волі не один десяток років. Співробітникам поліції довелося викликати рятувальників, які за допомогою спеціальних ножиць розрізали метал і звільнили “бранця”. При цьому чоловік отримав обмороження рук.

Факт був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Маючи кримінальний “досвід”, фігурант стверджує, що проник в оселю, щоб погрітися. Зараз поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння ряду квартирних крадіжок в Краматорську.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення