Зловмисника затримали: у Києві молодик бив жінок по голові каменем, а потім грабував

У столиці затримали 26-річного киянина, який бив жінок каменем по голові, а потім грабував. Про це повідомляє місцева поліція.

На початку грудня до поліції Києва звернулися дві жінки зі схожими повідомленнями про те, що у Голосіївському районі невідомий напав на них, забрав цінності та втік. Для встановлення та затримання правопорушника у рамках розпочатих кримінальних проваджень поліцейські невідкладно почали розшукові заходи.

За словами начальника Голосіївського управління поліції Владислава Іщенка, правоохоронці провели аналіз скоєних злочинів і встановили, що за отриманими від потерпілих прикметами до вчинення правопорушень може бути причетна одна й та сама особа:

Зазначається, що у темну пору доби фігурант, побачивши самотню жінку, підбігав до неї, бив по голові каменем і забирав цінності. Завдяки оперативним заходам правоохоронці з’ясували особу зловмисника та розшукали його. Під час затримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України ми виявили і вилучили у молодика речі, а також документи потерпілих.

Зловмисником виявився 26-річний киянин, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі за вчинення двох злочинів: крадіжки та угон авто, за що провів за ґратами п’ять років.

«Також у слідчих є обґрунтовані підстави підозрювати затриманого у вчиненні ще трьох аналогічних злочинів. При цьому одна з потерпілих перебуває у лікарні з травмою голови, наразі її стан стабільний», - йдеться у повідомленні.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) і ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Поліцейські звернулися із клопотанням до Голосіївського районного суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення