Зловмисники вбили пенсіонера та вивезли його тіло в інший район на Кіровоградщині

 УНН

На Кіровоградщині поліцейські затримали за підозрою у скоєнні вбивства пенсіонера двох його знайомих. Про це поінформували в прес-службі ГУ НП в області

За попередніми даними, зловмисники, аби заволодіти коштами постраждалого, приїхали до нього додому, побили, а потім, щоб заплутати сліди, вивезли тіло до Олександрійського району, де і покинули на околиці міста.

Пригода сталася протягом 18-19 лютого в одному з сіл Знам’янського району. 73-річний чоловік, що мешкав один, побачив на порозі свого будинку 21-річного односельчанина з товаришем. Громадяни чемно постукали в двері та попросили дозволу зайти. Чоловік погодився.

Після цього розмова між господарем та гостями відбувалася вже зовсім в іншому тоні. Зловмисники накинулися на потерпілого, почали йому погрожувати розправою, бити, а потім, коли чоловік ослаб і не міг чинити опору, перенишпорили оселю у пошуках грошей.

Знайшовши кілька тисяч гривень, особи зрозуміли, що їхня жертва не приходить до тями. Аби приховати сліди злочину, нападники винесли громадянина у двір, поклали до його автомобіля та вночі польовими дорогами вивезли на територію міста Олександрії, де і залишили транспортний засіб із пасажиром неподалік одного з дачних кооперативів.

Тіло небіжчика виявили місцеві мешканці вже наступного дня. На місце пригоди викликали працівників поліції. Тим часом сусіди чоловіка звернули увагу, що він певний час не з’являється вдома, двері помешкання відчинені навстіж, а в кімнатах справжній безлад.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативниками було встановлено особи підозрюваних. Затримати їх вдалося за кілька днів, адже обидва переховувалися у родичів.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України “умисне вбивство”. За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення