Зловмиснику у Києві за викрадання шампурів "світить" 4 роки в'язниці

Зловмисник викрав із прилавку шампури, за які тепер може поплатитися чотирма роками ув'язнення. Про це повідомляє Патрульна поліція України

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка, що його пограбував невідомий. На виклик терміново прибула слідчо-оперативна група.

На місці події заявник розповів, що він працює продавцем на столичному ринку. Коли побачив підозрілого чоловіка біля товару, відразу звернув на нього увагу. Проте злодій не став довго чекати, схопив шампури і побіг.

Оперативники разом з дільничними офіцерами поліції за наданими прикметами розшукали грабіжника. У нього виявили викрадену річ. Його доставили до управління поліції. Затриманим виявився 33-річний киянин.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють причетність правопорушника до вчинення аналогічних злочинів. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що працівнику МВС, який спричинив смертельну аварію обрали запобіжний захід у напівзакритому режимі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення