Зловживання на близько 1,8 млн грн: експосадовець ГПУ Нагалевський постане перед судом

До Вищого антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього начальника одного з відділів Управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури Аполлінарія Нагалевського, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу САП.

“Прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скеровано до Антикорупційного суду обвинувальний акт про обвинувачення колишнього начальника одного з відділів Управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України у зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що про дату та час підготовчого засідання буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, завершено досудове розслідування у справі стосовно колишнього начальника одного з відділів управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України Аполлінарія Нагалевського, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків на суму майже 1,8 млн гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення