ЗМІ дізналися про нові подробиці загибелі столичного політолога

 Lenta.ru

Український політолог Андрій Дорошенко, який випав з вікна житлового будинку в Києві, ніколи там не жив і не з'являвся в цьому будинку. Про це в понеділок, 25 квітня, повідомляє «Диалог.иа» з посиланням на місцевих жителів.

При цьому 24 квітня, в день загибелі Дорошенко, його сусіди бачили, як політолог виносить сміття зі свого будинку. За інформацією видання, два тижні тому його квартиру пограбували. Інцидент стався в неділю в Солом'янському районі Києва близько 14:00 за місцевим часом. Поліцію на місце події викликав очевидець, особистість Дорошенка була встановлена за знайденим в кишені куртки паспортом. В головному управлінні поліції по Києву підтвердили загибель чоловіка, не назвавши його ім'я. «Особа загиблого встановлена: це — киянин, 1976 року народження. Проводяться необхідні першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин», — йдеться в повідомленні відомства. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею «Умисне вбивство». Як зазначає видання «Вести», Дорошенко працював у Центрі передових правових ініціатив, періодично з'являвся в телеефірі, хоча і не був широко відомий у політологічних колах.

«Особа загиблого встановлена: це — киянин, 1976 року народження.

Проводяться необхідні першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин», — йдеться в повідомленні відомства. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею «Умисне вбивство».

Як зазначає видання «Весті», Дорошенко працював у Центрі передових правових ініціатив, періодично з'являвся в телеефірі, хоча і не був широко відомий у політологічних колах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення