ЗМІ Маріуполя повідомили про вибухи в місті

У Маріуполі в понеділок вранці лунають звуки канонади, повідомляє міський портал "0629".

Згідно з повідомленням, близько 10.00 у східній частині міста чутні звуки вибухів, жителі міста повідомляють, що через канонади в центрі і західній частині міста, в будинках тремтять скла.

"У прес-службі сектора М уточнили, що на даний момент обстановка на лінії фронту спокійна. Спікер сектора М Олександр Кіндсфатер роз'яснив, що на околиці міста бойових зіткнень немає. Керівництво сектора М просить маріупольців не турбуватися. Ситуація перебуває під повним контролем. Уточнені відомості будуть повідомлені додатково", - йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі розповіли агентству "Інтерфакс-Україна", що звук потужного одиночного вибуху було чути в західній частині Маріуполя, зокрема, на вулиці Бахчиванджи.

"Вибух був такої сили, що в кварталі спрацювала вся автомобільна сигналізація і скла в будівлях ходором ходили", - сказав один з очевидців.

Місцевий новинний портал "mariupol.tv" з посиланням на джерело в штабі сектора "М" повідомив, що городяни чують звуки вибухів, оскільки "проводяться заходи по знищенню снарядів".

"Жителів просять не панікувати, оскільки заходи планові та загрози для маріупольців не уявляють", - наголошується в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення