ЗМІ показали шикарні маєтки сім'ї Турчинова під Києвом: відео

 Апостроф

В декларації секретаря РНБО Олександра Турчинова міститься квартира в житловому комплексі "Альпійський", яка записана на його дружину.

Журналісти Громадського звернули увагу на те, що теща Турчинова Тамара Белиба придбала в Білогородці елітний будинок. Також у розслідуванні йде мова про те, що мати Турчинова подарувала маєток в Білогородці сину секретаря РНБО Кирилу Турчинову.

Журналісти звернулись за коментарем до самого Олександра Турчинова, він озвучив свою версію, звідки у його рідні з'явились гроші на таку недешеву нерухомість. За його словами, теща з тестем заробили це впродовж усього життя, коли працювали на "Південмаші".

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що раніше Турчинов оформив на своїх родичів декілька офісних приміщень, які належали партії "Батьківщина".

Також журналістів зацікавило покращення фінансового положення секретаря РНБО уже після Революції Гідності. Фірма тещі Турчинова 6 тис. кв.м. на проспекті Корольова. Крім того є інформація про інші будинки тещі політика, навіть в центрі Києва.

Звернули увагу ЗМІ і на маєток сестри дружини Турчинова Раїси Вишневської в селі Лісники.

Нагадаємо, раніше журналісти знайшли у тестя Турчинова елітний ресторан в центрі Києва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення