ЗМІ розкрили мотиви вбивства співачки з американського шоу "Голос"​

Вбивця 22-річної учасниці американського шоу "Голос" Христини Гримми був одержимий нею і говорив колегам по роботі, що вони будуть чоловіком і дружиною, повідомляє TMZ.

За розповідями співробітників компанії Best Buy, в якій служив 27-річний Кевін Лойбл, він зробив операцію на очах, пересадку волосся, став веганом, щоб схуднути і сподобатися об'єкту своєї пристрасті. На роботі він постійно слухав пісні Христини Гримми. У березні він побував на концерті і повідомив колегам, що познайомився з нею. Він розповідав, що вони грають разом в мережеві ігри. Джерело, близьке до співачки, стверджує, що вона ніколи не була знайома з Лойблом.

Також повідомляється, що Лойбл приходив в лють, коли колеги по роботі дражнили його, нагадуючи, що у Гримми є бойфренд — її продюсер.

Ввечері 10 червня Гримми і члени музичної групи Before You Exit роздавали автографи після концерту в залі Plaza Live в Орландо, коли Кевін Лойбл підійшов і вистрілив дівчині в голову. Брат Гримми намагався схопити стрілка, однак той встиг покінчити з собою. Співачка померла в лікарні від отриманих поранень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення