Зміїна агресія – упродовж доби плазуни покусали чотирьох людей на Львівщині

Сколівський район – тут упродовж доби 21 червня до медиків звернулося чотири особи із скаргами на укус змії. На сполох б’ють у прес-службі Головного управління ДСНС України на Львівщині. Про це повідомляє Варта 1

Зокрема вчора о 14:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергової Сколівської ЦРЛ про те, що в реанімаційне відділення поступила жінка 1979 року народження. Потерпіла – жителька с. Лози Воловецького району Закарпатської області. Діагноз – укус змії третього пальця лівої кисті.

Натомість ще проти ночі на 22 червня в реанімаційне відділення сколівського центрального шпиталю поступила жінка 1994 року народження, жителька сел. Верхнє Синьовидне Сколівського району, також зі скаргами на укус змії. Цього разу пораненою була права гомілка потерпілої.

О 21:17 на номер ДСНС надійшло повідомлення від чергової сколівської районної лікарні про ушпиталення жінки 1947 року народження, яка проживає в с. Плав’є. Пацієнтку змія укусила у правий гомілково–ступневий суглоб.

А о 22:05 в реанімаційне відділення центрального сколівського медзакладу поступила дівчина 2003 року народження, мешканка с. Жупани, з діагнозом – укус змії лівої стопи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення