Знайшли солодощі й камінь: з'явилися подробиці жахливого вбивства у Києві

Стали відомі подробиці зухвалого вбивства на столичній Лисій горі, де позбавили життя чоловіка. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на "Обозреватель".

Зазначається, що правоохоронці причиною вбивства називають побутовий конфлікт. Зараз процес встановлення особи загиблого ускладнюється тим, що він, попередньо, був безхатьком.

"На місці вбивства поліціянти знайшли залишки солодощів, кілька порожніх пляшок горілки і камінь, яким, попередньо, завдали удару по голові загиблому", - розповів співрозмовник видання

За його словами, слідчі вважають, що вбивство трапилося після вживання алкоголю, і зараз опитують місцевих безхатьків. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Нагадаємо, що напередодні у Києві на Лисій горі виявили труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Тіло виявив перехожий на галявині біля капища. Загиблому на вигляд близько 50 років. За попередніми даними, перед смертю йому завдавали удари по голові цеглиною, душили ременем, після чого зарізали ножицями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення